Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Inhaliatorius Air Angel iš Gilina.lt


Sveikos, mamytės. Noriu papasakoti jums mūsų trumpą istoriją apie tai, kaip inhaliatorius atsidūrė mūsų namuose. 💧💨2019 metais Martynukas sirgo ir sirgo. Tik vaikas pradėjo lankyti darželį ir prasidėjo peršalimai bei ligos. Tačiau šiais metais mes nusprendėme nesirgti. Po visų ligų tikrai supratau, kad ir mes neapsieisime be inhaliatoriaus, todėl užsisakėme labiausiai išgirtą bei mažiausiems vaikams tinkantį modelį - Air Angel. 💧💨 Jei įdomu, kviečiu skaityti kaip mums sekėsi naudoti bei kas pasikeitė po šio aparačiuko įsigyjimo.



Pirmiausia aptarkime kodėl Air Angel yra būtent tas inhaliatorius kurį pasirinkome.

💨👼ŠIS INHALIATORIUS NAUDOJA ELEKTRONINĘ AUKŠTO DAŽNIO ŠOKO TECHNOLOGIJĄ TAM, KAD GREITAI IŠSKAIDYTŲ VAISTUS, TAIP VIENU IŠPURŠKIMU IŠPURKŠDAMAS DIDELĮ KIEKĮ MIKRO DALELIŲ.💨👼


Dalelės, net esant mažam spaudimui, yra labai greitai atskiriamos, išgryninamos ir sukoncentruojamos. Galiausiai, į akis, nosį ir burną patenka tik mažo spaudimo, 2-5μm purškiamos dalelės. Purškiamos dalelės pasižymi didelio skvarbumo, aukšto aktyvumo ir didelio sukibimo savybėmis, todėl gali greitai įsiskverbti į gleivinę, kad purškiamų vaistų efektyvumas būtų didžiausias, ir taip padėtų pacientams, kenčiantiems nuo astmos, viršutinių kvėpavimo takų ligų, tokių kaip sloga ar kosulys, ar kitų kvėpavimo takų sutrikimų. 

Air Angel pasirinkome todėl , kad jis yra labai lengvas, veikia beveik be garso, galima inhaliuoti vaikui gulint, tai itin padeda jei vaikas bijosi naudoti naujo daikto ir nesileidžia inhaliuojamas, tai puikiai galima padaryti miego metu. Taip pat rinkinyje yra kaukytė ir antgalis burnai, galima įjungti muzikėles arba įrašyti savo patinkančias. 



Daugiausia klausimų iš mamų sulaukiau dėl to ką konkrečiai inhaliuoti ir šioje vietoje turiu kelis patarimus. 💨👼 Visų pirma, jei turite rimtų sveikatos problemų, vaistus skirs gydytojas. Tai yra specialūs tirpalai, kuriuos reikia inhaliuoti. Tačiau jei tai nėra sunkus atvejis, siūlau vadovautis šiais principais. Inhaliacijos su paprastu geriamu vandeniu drėkina kvėpavimo takus, mažina gleivinės paburkimą. Tarkime, jei Martynas kosti sausu kosuliu, o burnos gleivinė išdžiuvusi, vandens inhaliacijos puikiausiai tiks. Prasirgus bronchitu, gleivinė būna pažeista ir sudirginta, todėl taip pat patartina inhaliuoti paprastą vandenį (jokiu būdu nenaudokite fiziologinį tirpalą, nes dar labiau išdžiovinsite gleivinę bei ją sudirginsite). Tačiau, jei vaiko kosulys drėgnas, šlapias, o sloga itin didelė, galima inhaliuoti fiziologiniu tirpalu. Inhaliacijos mineraliniu vandeniu tiks tada, kai lieka drėgnas kosulys ir vaikui reikia paskatinti atsikosėjimą, kai yra gana daug gleivių kvėpavimo takuose. Tuomet nusėdusios druskos skatins kosulį. Bent jau aš dažniausiai naudoju tiesiog paprastą vandenį, kad nepadaryčiau daugiau žalos. Paprasto vandens inhaliacijos tikrai nepakenks bet kurioje situacijoje, todėl tai  universaliausias būdas padėti vaikui jausti geriau. 


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Boizis čiuožykla

Kiekviena mama nori, kad vaikui namuose būtų ne tik smagu, bet ir saugu. Jau gerą mėnesį žvalgiausi Martynui čiuožyklos, patvarios, tvirtos bei kokybiškos ir tikrai negalvojau apie plastmasinės čiuožyklos variantą, nors jos ir yra pigios, bet labai nesaugios, bei atrodo, švelniai tariant, nepatraukliai. Tokią čiuožyklą galima apversti be didelio vargo, vaikas gali ne juokais susižeisti krisdamas, todėl šis variantas man absoliučiai netiko. Tada mano akiratyje atsidūrė Boizis čiuožyklos. ✨🌟  Absoliučiai kitokios, gražios, tvirtos, tikros svajonių čiuožyklos.  Prieš perkant didesnį pirkinį, visuomet suabejoji ar vaikui patiks , ar mums tikrai jos reikia, tačiau dabar tariu tvirtą taip, nes namuose dažniau krykštauja vaikas, kuris be galo džiaugiasi šuo nauju žaislu. Man net keista matyti tokį laimingą vaiką, kuris per dieną nučiuožia N kartų, o išėjus į lauką apeina visas čiuožyklas. Tikrai turėjau baimės, kad vaikas nežais ir nečiuoš, kadangi lauko čiuožykloms jis laba

Martynuko 2 gimtadienis

Štai ir prabėgo antrasis🎈🎁🎀 Martynuko gimtadienis.🎈🎁🎀 Kol vaikas dar mažas ir dar nereiškia savo norų dėl gimtadienio tematikos, mamytė pasirinko labai neutralią , tačiau labai mielą Mikio tematiką, vaikus nustebino su spragėsių mašina bei pasitiko su daug daug skanių smoothie.