Praleisti ir pereiti prie pagrindinio turinio

Voelker ekologiškos sultys bei sulčių gėrimai


Visos mamos nori, kad jų vaikai valgytų tik sveiką maistą, tačiau mes puikiai žinome kokiame pasaulyje gyvename ir kad nėra taip paprasta rasti tikrai ekologiškus ir gerus produktus. 🥕🌽🥔Aš dievinu tokias parduotuves į kurias atėjus esi tikras, kad visa produkcija joje yra kruopščiai atrinkta, tad belieka tik rinktis. LIVIN parduotuvė būtent tokia. Čia užsukus nuolat norisi visko prisipirkti ypatingai vaikui.👼 Ir tikrai, be sulčių iš čia niekad neišeiname. 🍊🍏🍌🍇🍓 Kodėl? Nes jos ne tik skanios, bet ir sveikos, 100 % grynos, ne iš koncentrato. 






Noriu parodyti jums kelis variantus, kuriuos ragavome atkreipiant dėmesį į jų sudėtį. Visos sultys puikios, tad visad raginu prieš perkant vienokį ar kitokį gėrimą savo vaikui, panagrinėti ir jo sudėtį. 

🍎„Voelkel“ ekologiškos obuolių sultys – 100% grynos, pagamintos ne iš koncentrato. Švelniai pasterizuotos. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Tinka veganams.

Sudedamosios dalys: ekologiškos obuolių sultys.

🍇🍒🍏🍊„Voelkel“ biodinaminės įvairių vaisių sultys – multivitaminų sultys (84%) su morkų sultimis (16%). 100% grynos, pagamintos ne iš koncentrato. Švelniai pasterizuotos. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Tinka veganams.

Sudedamosios dalys: apelsinų sultys** 28%, obuolių sultys** 28%, morkų sultys** 16%, vynuogių sultys** 9%, kriaušių sultys** 6%, acerolos vyšnių minkštimas* 4%, mangų minkštimas 3%, bananų minkštimas** 2.5%, pasiflorų sultys*, gvajavų minkštimas**.
*– iš ekologinių ūkių,
**– iš biodinaminių ūkių.

🍇🥕🍊🍓„Voelkel“ biodinaminės sultys vaikams 7 NYKŠTUKAI – multivitaminų sultys (89%) su morkų sultimis (11%). 100% grynos, pagamintos ne iš koncentrato. Švelniai pasterizuotos. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Tinka veganams.

Sudedamosios dalys: obuolių sultys** 41%, vynuogių sultys** 35%, morkų sultys** 11%, aviečių sultys* 4,8%, braškių minkštimas** 3%, erškėtuogių minkštimas* 3%, kriaušių sultys** 2%, šaltalankių minkštimas* 0.2%.
*– iš ekologinių ūkių,
**– iš biodinaminių ūkių.


🍇🍓„Voelkel“ biodinaminis vynuogių ir uogų sulčių gėrimas MAŽASIS KURMIS – gaivinantis gėrimas su natūraliu mineraliniu vandeniu ir sultimis, kurių gėrimo sudėtyje yra 30% (sultys yra grynos, pagamintos ne iš koncentrato, švelniai pasterizuotos). Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų) ir dirbtinių skonio bei kvapo stipriklių. Tinka veganams.

Sudedamosios dalys: natūralus mineralinis vanduo 70%, raudonųjų vynuogių sultys** 25%, aviečių sultys** 2%, šilauogių sultys* 2%, juodųjų serbentų sultys** 1%.
*– iš ekologinių ūkių,
**– iš biodinaminių ūkių.

🍋🍈„Voelkel“ biodinaminė žolelių arbata su vynuogių ir citrinų sultimis MAŽASIS KURMIS. Su natūraliu mineraliniu vandeniu ir sultimis, kurių gėrimo sudėtyje yra 21%. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų) ir dirbtinių skonio bei kvapo stipriklių. Tinka veganams.

Sudedamosios dalys: žolelių arbata* 79% (natūralus mineralinis vanduo, žolelių arbata*) vynuogių sultys** 20%, citrinų sultys** 0.5%, citrinų minkštimas* 0.2%.
*– iš ekologinių ūkių,
**– iš biodinaminių ūkių.

Sultis rasite čia: https://www.livinn.lt/voelkel

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Boizis čiuožykla

Kiekviena mama nori, kad vaikui namuose būtų ne tik smagu, bet ir saugu. Jau gerą mėnesį žvalgiausi Martynui čiuožyklos, patvarios, tvirtos bei kokybiškos ir tikrai negalvojau apie plastmasinės čiuožyklos variantą, nors jos ir yra pigios, bet labai nesaugios, bei atrodo, švelniai tariant, nepatraukliai. Tokią čiuožyklą galima apversti be didelio vargo, vaikas gali ne juokais susižeisti krisdamas, todėl šis variantas man absoliučiai netiko. Tada mano akiratyje atsidūrė Boizis čiuožyklos. ✨🌟  Absoliučiai kitokios, gražios, tvirtos, tikros svajonių čiuožyklos.  Prieš perkant didesnį pirkinį, visuomet suabejoji ar vaikui patiks , ar mums tikrai jos reikia, tačiau dabar tariu tvirtą taip, nes namuose dažniau krykštauja vaikas, kuris be galo džiaugiasi šuo nauju žaislu. Man net keista matyti tokį laimingą vaiką, kuris per dieną nučiuožia N kartų, o išėjus į lauką apeina visas čiuožyklas. Tikrai turėjau baimės, kad vaikas nežais ir nečiuoš, kadangi lauko čiuožykloms jis laba

Martynuko 2 gimtadienis

Štai ir prabėgo antrasis🎈🎁🎀 Martynuko gimtadienis.🎈🎁🎀 Kol vaikas dar mažas ir dar nereiškia savo norų dėl gimtadienio tematikos, mamytė pasirinko labai neutralią , tačiau labai mielą Mikio tematiką, vaikus nustebino su spragėsių mašina bei pasitiko su daug daug skanių smoothie. 

HAPE mediniai žaislai iš Žaislų planeta

Mamos visuomet laukia nuolaidų, kad galėtų savo vaikams nupirkti visko daugiau ir už gerą kainą.👶🛒🤷‍♀ Šiuo metu Žaislų planetoje yra labai daug nuolaidų įvairių prekės ženklų žaislams (tiek daug variantų su 50 % nuolaida), todėl labai norėjau pasidalinti šia informacija ir su jumis, kad sutaupyti galėtumėte ir jūs.  🎈🎁🎀  Mes labai mėgstam medinius žaislus ir iš patirties galiu pasakyti, kad plastmasiniai žaislai yra absoliučiai neverti jokio dėmesio, nes jie taip ilgai netarnauja kaip mediniai ir nėra tokie patvarūs. Parodysim jums savo pirkinius bei aptarsime jų privalumus.